26 березня 2023 22:53

МЮ міг орендувати Амрабата взимку із правом викупу – "Фіорентина" не відпустила. "Челсі" та "Барса" також цікавилися хавбеком

"Фіорентина" відмовилася відпускати Соф'яна Амрабата взимку, незважаючи на інтерес топ-клубів.

Про це розповів брат півзахисника Нордін.


«Під час чемпіонату світу президент [«Фіорентини»] сказав, що клуб не збирається продавати Соф'яна Амрабата. Я думав, він сказав це, щоб отримати більше грошей. Софіяном активно цікавилися, але він хотів перейти лише до топ-клубу. Багато говорилося про інтерес із Англії, і ці клуби також могли б запропонувати серйозну суму за трансфер.

Я можу назвати три клуби, які виявляли особливий інтерес. "Манчестер Юнайтед" зробив пропозицію за два дні [до кінця трансферного вікна] - вони хотіли орендувати його з правом викупу. Трансфер не відбувся, тому що «Фіорентина» не погодилася. "Барселона" також хотіла орендувати його за два-три дні до закриття трансферного вікна - але через фінансові проблеми вони не змогли б викупити його. А третім клубом був "Челсі".


«Барса» була готова добре заплатити за оренду, тому Соф'ян справді мав надію, що все вийде. Але у «Фіорентині» сказали: «Ні, ні за що. Ти один із наших найважливіших гравців, ми не збираємося відпускати тебе зараз. Влітку ми зможемо поговорити про трансфер».

Якщо за тобою приходить Барселона, неможливо відмовити. І якщо його не купить «Барселона», то купить хтось інший. «Фіорентина» отримала б зиск у будь-якому випадку», – сказав брат Соф'яна Амрабата Нордін в інтерв'ю ESPN.