26 березня 2023 11:03
1

"Сидіть там, поки ноги не зітруться": Леоненко дав жорстку пораду Коноплянці у збірній

Колишній форвард київського Динамо Віктор Леоненко, який зараз є футбольним експертом, жорстко звернув до Євгена Коноплянки із закликом звільнити місце у збірній України молодшим виконавцям.

У п'ятницю, 24 березня, Євген Коноплянка поділився думкою про молодих виконавців збірної України та заявив, що готовий їм допомагати розвиватися.


Віктор Леоненко вважає, що Коноплянка може допомогти молодим виконавцям, якщо звільнить місце у збірній країни своїм відходом.

«Будь-яка нормальна людина розуміє, що тренеру треба допомагати. Ти йдеш із команди, тим самим допомагаючи головному тренеру. Ну і звісно, звільняєш місце молоді, потім вони розкриваються.

А не так, що ви сидите там, поки ноги не зітруться і вас не почнуть материти всі, хто може».


Також Леоненко застеріг, що на вікових футболістів обрушиться багато критики у разі поразки від англійців.


«Я навіть не уявляю, як вас лаятимуть, якщо ви програєте англійцям. А шансів дуже багато, що ми не переможемо.

Дивно, що люди, які грають у футбол, не розуміють, що місце треба звільняти молодим», — написав Леоненко в авторському телеграм-каналі.

Поєдинок між національними збірними Англії та України відбудеться на лондонському стадіоні «Уемблі» сьогодні, 26 березня, і розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Андрій ще може команді дати щось, а Коноплянка однозначно, тільки в мінус. Якби не Ротань, його б ніхто інший навіть не розглядав би