25 березня 2023 23:31

Журналіст: "У Баварії" не було кому заступитися за Нагельсманна, тому його звільнили"

Німецький телеведучий та журналіст Костянтин Екнер в інтерв’ю Talksport розповів подробиці резонансного звільнення головного тренера "Баварії" Юліана Нагельсманна.


"Існувала безліч проблем з Нагельсманном на полі та за його межами, які призвели до того, що рада директорів "Баварії" прийняла це рішення. Дехто в "Баварії" вважає, що реального прогресу у команди не було і що деякі з високооплачуваних гравців, такі як Садіо Мане та Лерой Сане, зіткнулися з труднощами, а Нагельсман не зробив достатньо, щоб дійсно допомогти їм.


Інша проблема полягала в тому, що Нагельсманн викликав невдоволення у багатьох людей. Капітан Мануель Нойєр був не в ладах з ним, і навіть Томас Мюллер, який зазвичай усіх любить, теж не знайшов спільної мови з Юліаном. Зрештою, на найвищому рівні в "Баварії" не залишилося нікого, хто справді заступився б за Нагельсманна, тому було ухвалено рішення замінити його.


Насправді його не звільнили, а звільнили з посади. Він все ще має контракт, інакше їм довелося б заплатити йому 15 або 20 мільйонів євро, щоб звільнити його на цьому етапі", - сказав Екнер.