25 березня 2023 13:02

"Луческу говорив дуже серйозно". Міністр внутрішніх справ Румунії назвав можливий наступний клуб тренера "Динамо"

Міністр внутрішніх справ Румунії Лучіан Боде, який курирує Динамо Бухарест, заявив, що очікує на повернення до команди її колишнього гравця та головного тренера Мірчі Луческу.


Міністр внутрішніх справ Румунії Лучіан Боде сподівається на прихід до клубу Мірчі Луческу після зведення нової домашньої арени для команди.

Динамо Бухарест планує збудувати новий стадіон. Клуб займається цим питанням з 2021 року, проте через різні юридичні проблеми це питання затягнулося.

За словами Боде, у вересні старий стадіон почнуть зносити, а за два роки вже має бути побудований новий на 25 000 місць. Чиновник вважає, що успіх у цьому проекті може стимулювати повернутися до клубу Мірчу Луческу.

«Мірча Луческу казав мені, що чекає на новий стадіон, щоб повернутися в Динамо Бухарест. Думаю, він говорив дуже серйозно», – сказав Лучіан Боде PRO TV.

Нагадаємо, що Луческу був тренером Динамо Бухарест з 1985 по 1990 рр. З клубом він двічі вигравав Кубок Румунії (1986, 1990).

Примітно, що нещодавно 77-річний румунський тренер заговорив про свою можливу пенсію. Тим не менш, у ЗМІ ходила інформація про інтерес до нього з боку Ніцци, яку спростував президент київського Динамо Ігор Суркіс.

Контракт Луческу з Динамо діє до 30 червня 2024 року. Біло-сині після 18 зіграних турів у чемпіонаті України посідають четверте місце у турнірній таблиці. Від лідера Шахтаря команду відокремлюють дев'ять очок (підопічні Ігора Йовічевіча провели на один матч менше).