25 березня 2023 12:21

"Люди запитують Зінченка, чому він не воює": діловий партнер українця відповів критикам захисника "Арсеналу"

Олександр Зінченко не забуває про війну в Україні та намагається допомагати рідній країні. Футболіст, хоч і не перебуває безпосередньо на війні, виконує важливу соціальну місію.


Олександр Зінченко глибоко переживає війну в Україні. Про це розповів його діловий партнер Артемій Рябов.

«Часом йому було дуже важко, але він був дуже сильний. Я пишаюся тим, як він справляється. Він, як і раніше, злий на ситуацію. Він хоче, щоб його країна виграла війну за всяку ціну.

Люди, як і раніше, помирають щодня, тому ми не хочемо, щоб про це забували».


Рябов зазначив, що не варто критикувати Зінченка, що він не перебуває безпосередньо на полі бою. Українець намагається багато робити, будучи в Англії.

«Люди іноді питають Зінченка, чому він не воює. Просто треба розуміти, що кожен має свою роль. Ми намагаємося допомогти пожертвуваннями та звертаємо увагу на ситуацію в Україні».

За словами менеджера, Зінченко хоче цього сезону виграти АПЛ з Арсеналом для всієї України.

«Він огорнув прапором трофей Прем'єр-ліги, коли виграв його минулого сезону з Ман Сіті, це було символічно. Він сподівається, що зможе знову це зробити з Арсеналом, і він хоче зробити це для України», – цитує Рябова Evening Standard.

Зазначимо, що цього сезону Зінченко провів за Арсенал 27 матчів у всіх турнірах у яких забив один гол і зробила два асисти. Захисник допомагає команді дійти своєї першої перемоги в АПЛ з 2004 року.