25 березня 2023 11:37

"Ми з Зінченком часто жартуємо про "Арсенал": Мудрик зробив несподіване зізнання і відповів, якого кольору Лондон

Михайло Мудрик зізнався, що досі жартує з Олександром Зінченком з приводу свого трансферу з Шахтаря, який не відбувся, до лондонського Арсеналу.


Михайло Мудрик у минуле трансферне вікно був дуже близьким до переходу з Шахтаря до Арсеналу, який почав стежити за 22-річним лівим вінгером ще з літа.

Українець сам хотів перейти в стан «канонірів», проте менеджмент Шахтаря відхилив кілька пропозицій Арсеналу через недостатньо високі, на їх погляд, пропозиції (сума досягла 56 мільйонів євро + бонуси).

У результаті на авансцену вийшов Челсі, який запропонував 70+30 мільйонів євро та забрав Мудрика собі.

Цей факт, за інформацією ЗМІ, дуже засмутив захисника Арсеналу Олександра Зінченка, який на правах лідера команди всіляко лобіював перехід співвітчизника до Північного Лондона.

Сам Мудрик заявив, що між ним і Зінченком немає жодних образ, проте вони досі жартують про ситуацію, що склалася. Наразі українці є один для одного конкурентами в дербі Лондона.

«Зінченко мені дуже допоміг. Він мені імпонує. Ми часто жартуємо про Арсенал, Челсі і про те, якого кольору Лондон. Зінченко дуже кумедний та добрий хлопець. Іноді ми проводимо з ним час у дружній атмосфері. Який колір Лондона? Синій», – цитує Мудрика Sky Sports.

Нагадаємо, що Мудрик після свого трансферу у Челсі провів за клуб уже сім матчів, у яких віддав одну результативну передачу.