25 березня 2023 11:15

"Це гравець настрою": український тренер не хоче бачити футболіста "Динамо" у матчі з Англією

Відомий футбольний експерт Олег Федорчук напередодні поєдинку кваліфікації на чемпіонат Європи-2024 Україна – Англія висловився про синьо-жовтих захисників.


За словами Олега Федорчука, вибір центральних захисників збірної України у матчі з Англією потрібно зробити на користь Миколи Матвієнка та Олександра Сватка, оскільки гравець Динамо Денис Попов не завжди діє стабільно.

«Сваток зараз спокійніший, ніж Попов. Захисник Дніпра-1 завжди грає на своєму рівні та рідко провалює гру. А Попов – це гравець настрою. В одному матчі він може проявити себе яскраво, а в іншому – зробити помилок на кілька ігор вперед».

Також експерт заявив, що в контрольному матчі синьо-жовтих з Брентфордом Б (2:0) в.о. головного тренера збірної Руслан Ротань виставив основну четвірку захисників команди в першому таймі.

«Тим більше, що Сваток зумів ще й відзначитися голом у спарингу з Брентфордом. Захисник Дніпра-1 зараз лідер своєї команди. Тому я вважаю, що ми побачили основну четвірку захисників на матч із Англією», – сказав Федорчук в інтерв'ю сайту «Український футбол».