25 березня 2023 11:01

"Малиновський зник": у Франції поставили крапку щодо ролі півзахисника в "Марселі"

У Франції проаналізували гру українського 29-річного хавбека Марселя Руслана Малиновського, який приєднався до команди у зимове трансферне вікно.


Руслан Малиновський після свого переходу з Марселя до Аталанту в трансферне вікно, що минуло зимове, став гравцем основного складу команди Ігора Тудора.


При цьому журналіст Мурад Аертс вважає, що поки не варто робити поспішні висновки про українця.

«Бувають матчі, що розчаровують, від Малиновського. У грі зі Страсбургом (2:2) було видно, що футболіст докладав максимум зусиль. Він керував грою команди разом із двома чи трьома партнерами. Мені сподобалися його дії, незважаючи на втрачену перемогу наприкінці. У наступній грі він повністю зник».

На думку експерта, головною сильною якістю Малиновського є командна гра, проте він навряд чи ще довго гратиме роль атакуючого футболіста в тактичних побудови Тудора.


«Малиновський – командний гравець. Він хороший технічно та тактично. Фізично він також непоганий, хоч і не дуже швидкий.

Багато його дій здаються непомітними. Я сумніваюся в його довговічності як атакуючий півзахисник», – наводить слова журналіста Coeur Marseillais.

Зазначимо, що Малиновський у 14 матчах за Марсель забив два голи.