23 березня 2023 18:53

"Лаціо" хоче довічно позбавити трьох фанатів права відвідувати матчі після інциденту в римському дербі

Керівництво "Лаціо" повідомило про свій намір довічно позбавити трьох уболівальників команди права відвідувати домашні матчі на стадіоні "Олімпіко" після інциденту в римському дербі з "Ромою" (1:0).


- Під час недільного матчу "Лаціо" - "Рома" і в наступні дні було виявлено трьох осіб, поведінка яких не мала нічого спільного з підтримкою вболівальників і мала форми дискримінації та антисемітизму.


Завдяки співпраці між "Лаціо", його власною службою безпеки, стюардами та силами правопорядку, а також завдяки використанню камер спостереження стадіону "Олімпіко" вдалося швидко встановити особу, яка носила футболку з номером 88 і написом "Hitlerson", а також двох інших, які демонстративно робили жест римського вітання.


Після завершення адміністративної процедури органів безпеки та отримання від прокуратури дозволу начальника поліції на надання особистих даних трьох суб'єктів "Лаціо" суворо дотримуватиметься Кодексу етики та довічно позбавить їх права відвідувати стадіон, а також буде в ролі цивільного позивача щодо відшкодування шкоди в будь-якому кримінальному процесі, - йдеться в офіційній заяві клубу.