23 березня 2023 08:38

Іньєста про справу Негрейри: "Переконаний, що "Барса" ніколи не підкуповувала суддів. Я не відчував і не бачив нічого дивного"

Андрес Іньєста переконаний, що «Барселона» ніколи не купувала суддів.

Нагадаємо, прокуратура Барселони подала позов на клуб та його колишніх президентів Жозепа Бартомеу та Сандро Роселя у справі про можливу корупцію при виплатах колишньому віце-президенту технічного суддівського комітету Хосе Марії Енрікесу Негрейрі. "Барса" стверджувала, що оплачувала звіти про суддів, які готував Негрейра, він отримав від клубу 7,3 млн євро з 2001 по 2018 рік.


«Інформація про справу Негрейри є загальновідомою, і я розумію, що зараз перевіряється, що сталося насправді, а що ні. Подивимося, що станеться у майбутньому.


Звичайно, відчуваю і думаю, що одна справа – те, що могло статися насправді, та інша – що суддів підкуповували. Я переконаний, що цього ніколи не траплялося, і єдине, що я можу сказати, що за той період, що я грав, я не відчував і не бачив нічого дивного. Я не думаю, що хтось вважає [що Барса давала хабарі суддям]», – сказав колишній півзахисник Барселони, який виступає за «Віссел Кобе», в ефірі передачі Tu diràs на RAC1.