22 березня 2023 18:40

Ярмоленко та його заміна у збірній України: УАФ повідомила, хто задіяний у тренуваннях замість її капітана

Національна збірна України продовжує підготовку до першого матчу цього року. Синьо-жовті провели друге тренування у Лондоні на базі Брентфорда.

У тренуванні взяли участь 23 гравці збірної України, 20 із яких польові. Трохи застудилися Сергій Сидорчук та Віктор Циганков, тому лікарі порадили цим виконавцям залишитись у готелі для нормалізації самопочуття.


Капітан синьо-жовтих Андрій Ярмоленко продовжує роботу за індивідуальним графіком. Як повідомляє офіційний сайт УАФ, для рівності складів під час ігрових серій тренерський штаб використав ігрові кондиції помічника головного тренера Сергія Кравченка.


У четвер, 23 березня, національна команда України проведе тренувальну гру з Брентфордом, за який виступає українець Єгор Ярмолюк. Матч буде закрито для вболівальників та медіа, але його результат та відеофрагменти будуть постфактум доступні на ресурсах УАФ.

Нагадаємо, що матч кваліфікації на Євро-2024 між національними збірними Англії та України відбудеться на стадіоні «Уемблі» у Лондоні та розпочнеться о 19:00 за київським часом.