22 березня 2023 17:08

"Динамо" розірвало контракт із захисником: гравець не провів за киян жодного матчу і вже знайшов новий клуб

Український лівий захисник Володимир Костевич, який так і не зміг пробитися до основного складу київського Динамо, визначився з новою командою.


Володимир Костевич приєднався до польської Варти із Познані на правах вільного агента. Контракт із українцем укладено до 30 червня 2023 року з можливістю продовження ще на рік, повідомляє офіційний сайт клубу.


Додамо, що восени минулого року Костевич брав участь у тренуваннях команди Давида Шульчека та провів кілька спарингів за Варту. Проте лише тепер він зміг стати гравцем зелених.


Останнім клубом Костевича було київське Динамо, до якого він перейшов восени 2020 року. Проте через травму 30-річний захисник не провів жодного матчу за біло-синіх. У лютому цього року гравець розірвав контракт із Динамо, який діяв до 31 грудня 2023 року.


Костевич є вихованцем львівського футболу. У січні 2017 року перейшов із Карпат до польського Леха, в якому провів майже три роки. У першій частині минулого сезону був в оренді у Руху. Двічі потрапив у заявку, але на полі так жодного разу не з'явився.

На даний момент Варта посідає п'яте місце у турнірній таблиці Екстракляси, маючи у своєму активі 37 очок. У найближчому турі команда українця зіграє на виїзді проти Заглембе 31 березня.


Фото: ФК "Динамо"