22 березня 2023 10:05

Златан Ібрагімович — про тренування з сином: "Він був дуже збуджений і сказав, що якби було потрібно, він би зробив мені підкат"

Нападник збірної Швеції Златан Ібрагімович поспілкувався з пресою напередодні матчів національної команди у кваліфікації Євро-2024.


«Було б легко піти після виграшу Скудетто, занадто легко. Я переніс три операції за 14 місяців, був момент, коли стан коліна не покращувався і я не бачив світу в кінці тунелю. Нарешті справи почали покращуватися.

З самого дитинства ви, журналісти, писали про мене, що я надто відрізняюся від інших, хаотичний та егоцентричний. Насправді ви мені допомагали та продовжуєте допомагати. Я хочу довести, що всі, хто в мені сумнівається, помиляються.

Всі питають мене, як я себе почуваю, але ви повинні питати це у молодих гравців, адже я все ще граю з ними.

Тренування з сином? Це мрія для батька, чи не так? Він був дуже збуджений і сказав, що якби було потрібно, він би зробив мені підкат. Тож я сказав Піоли, щоб він поставив нас в одну команду.

Якщо ви запитаєте його про стиль гри, він скаже, що нічого від мене не перейняв. Якщо ви запитаєте мене, я скажу, що він отримав від мене все», — сказав Ібрагімович.