20 березня 2023 18:43
2

Журналіст - про наступного тренера "Динамо": "В нас є достатньо динамівських сердець, які можуть зайняти це місце"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі програми "Циганик LIVE" висловив свою думку, щодо того, хто зможе замінити Мірчу Луческу на посаді тренера "Динамо".


"З приводу того, хто буде після Луческу. СаШо чи не СаШо, в нас є достатньо динамівських сердець, які можуть зайняти це місце. Але чи готові вони? Дуже легко говорити, про свою готовність, ніколи не перебуваючи в цій ролі. Потім коли опиняєшся в цій ролі, з’являється дуже багато моментів і варіантів, коли починаєш пояснювати, що щось не виходить, бо ти не знав, що воно так. Навіть, якщо Луческу вирішить піти в кінці сезону, в "Динамо" має прийти тренер, який має досвід роботи в такій ситуації. Тому я чесно кажучи сумніваюся, що керівництво "Динамо" в такій ситуації довірить команду якомусь маловідомому спеціалісту, який не мав до цього досвіду. Мені здається, що якщо Луческу вирішить піти, то на його місце прийде людина, яка має вже досвід. Але цей сезон Луческу 100% допрацює".

в нас є достатньо динамівських сердець...це пиздець
А у СаШо є успішний досвід роботи з іншими командами, щоб претендувати на керування топ-клубом, чому в нас чергове куміство на порядку денному?
Візьміть тренера, що успішно працює в інших клубах рівня еврокубків. Той же Кнутсен побудував чудову команду, що грає в інтенсивний домінуючий футбол майже без коштів, його запрошували Абердін, Русенборг, Норвіч та інші. Динамо було б чудовим кроком вперед для нього, а його зарплатня по карману Динамо, тим паче він добре знає ринок північних чемпіонатів і міг би привезти цікавих гравців. Чому б цей кейс Динамо не розглянути.