20 березня 2023 18:23
2

Ігор ЦИГАНИК: "Луческу спілкувався з президентом "Динамо" на тему: "Ви про наступного тренера взагалі думаєте?"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі програми "Циганик LIVE" висловив свою думку, щодо майбутнього Мірчі Луческу в "Динамо".


"В мене таке враження, що самі футболісти "Динамо" не усвідомлюють та не відчувають відповідальності за те що вони роблять. Вони не виривають місця в основі, їм ці місця просто дають. Їм не треба нічого доводити, не треба перестрибувати вище голови щоб заробити місце у старті "Динамо". Я не хочу захищати Луческу, я не знаю що в нього в голові. Я знаю, що були взимку розмови Луческу з президентом на тему, "А що, ви думаєте робити далі, щодо наступного тренера думаєте?". В Луческу чинний контракт, ще на рік і три місяці. Тобто цей сезон і наступний. Ніхто не знає чи він піде, але ніхто з керівництва "Динамо" не буде стимулювати його відставку. І тут справа не в грошах, а в роботі, яку зробив Луческу в "Динамо". Перед сезоном говорили, що потрібно довіряти молоді і їм довіряють, але ця молодь не тягне рівень київського "Динамо". Запросити сильних легіонерів немає можливості, а запрошувати легіонерів приблизно такого рівня, як динамівська молодь, немає ніякого сенсу. Луческу буде шукати вихід з ситуації. Його слова на прес-конференції, це ознака того, що Луческу вже втомився


В "Динамо" обмежена кількість гравців і обмежена варіативність. І в таких умовах Луческу має прийняти рішення чи він готовий далі працювати чи залишить місце людям, які будуть намагатися вийти з даної ситуації. Я думаю, що Луческу сподівається, що йому вдасться зробити ще одну команду, яка стане чемпіоном і вже потім йти на відпочинок".

И Цыганик...Его слова на пресс-конференции, это признак того, что Луческу уже устал...да он устал но устал от того что твориться в Динамо Киев!
Хто з молоді не тяне? Царенко? Він був кращим, коли його випускав цей "тренер" ! Тот шо ти мелеш? Волошин провів непоганий 1-й тайм - і його замінив цей горе-тренер.
Не тягнуть Шепєлев (ні риба, ні м"ясо), Караваєв - повний провал з Інгульцем, Сидорчук... ну цей вже давно не тягне, років 5, ще при хацику це почалось, Гармаш - дерев"яний Буратіно, не може м"яч прийняти, відскакує як від забора...

Але найбільше не тяне хто? Так званий головний тренер! Те, що він робить з командою інакше як шкідництвом назвати не можна! Згадайте хоча б що він витворяв на зборах в Туреччині, тасуючи склад як колоду карт в кожній грі!!! Замість награвати основу і комбінації.