20 березня 2023 15:26

Катарські боси ПСЖ хочуть, щоб Мессі залишився. Аль-Хелайфі та Кампушу сказали зробити продовження контракту з Лео головною метою

Продовження контракту з Ліонелем Мессі – мета катарських власників ПСЖ.


Як стверджує Mundo Deportivo, під час спілкування з Хорхе Мессі, батьком футболіста, «ПСЖ» дав зрозуміти, що хотів би зберегти Лео. У грудні сторони були близькими до домовленості з Мессі про продовження контракту, але зараз переговори сповільнилися.

«ПСЖ» має сумніви щодо необхідності продовжувати контракт з Мессі через фінансову сторону питання – клубу потрібні гроші, щоб посилити склад. Зокрема, «ПСЖ» має проблеми з простором у відомості зарплат.

Наголошується, що президент «ПСЖ» Нассер Аль-Хелайфі та Луїш Кампуш, радник клубу зі спортивних питань, отримали дуже чітке посилання від катарських власників клубу. Катарські боси сказали, що продовження контракту з Мессі має стояти на першому місці у списку цілей «ПСЖ». Після переходу Лео у парижан з'явилося десять нових спонсорів. Як вважають боси «ПСЖ», після перемоги Аргентини на ЧС-2022 комерційні вигоди від співпраці стануть ще вищими. Сім'я еміра Катару хоче отримувати прибуток від цього.

В результаті керівництво «ПСЖ» опинилося у складному становищі. У Досі хочуть, щоб Мессі залишився, але якщо це станеться, у парижан не буде можливості добре посилитися, а це одна з головних вимог Лео в ході переговорів про продовження контракту.

Цього сезону у 35-річного нападника 18 голів та 17 результативних передач у 32 іграх за «ПСЖ» у всіх турнірах.