20 березня 2023 11:03
4

Журналіст: "Луческу не треба звільняти, тому що може бути ще гірше. Якщо зараз змінити тренера, то все може просто розвалитися"

Журналіст «KDK» Сергій Болотніков висловив думку про подальше майбутнє Мірчі Луческу в київському «Динамо».


– Луческу сказав, що готовий до відставки, але команду треба перебудовувати, вони втратили купу гравців. Дуже дивне виправдання, наче всі його суперники не втрачали гравців узагалі, а він такий бідний та нещасний. Та «Динамо» ще слабо втратило у порівнянні з тим же «Шахтарем».


Але ситуація дійсно парадоксальна, тому що його з однієї сторони вже запізно звільняти, з іншої – ніяких передумов для прогресу немає, це таке замкнуте коло. Мені здається, що Луческу вже не треба звільняти, тому що може бути ще гірше. Вже треба цей сезон з ним добити.


Я не кажу зовсім залишити Луческу, а вважаю, що треба міняти тренера вже у міжсезоння. Тому що він принаймні хоча б, можливо, тримає команду в якомусь страху. Я маю на увазі, що немає нічого іншого, немає інших інгредієнтів у цього тіста, але завдяки його авторитету та жорсткості воно хоча б якось тримається купи. Якщо зараз змінити тренера, то все це може просто розвалитися.

Та да, запасаємось попкорном і дивимось цю мильну оперу далі)))
давно уже все развалилось----атаки никакой--пас назад --самое креативное
https://www.youtube.com/watch?v=YtasKS2z_2s
І чим нам це загрожує? Яка різниця 4-те місце чи 6-те?