19 березня 2023 23:39

"Марсель" здобув вольову перемогу над "Реймсом" завдяки дублю Санчеса: команда Малиновського наблизилася до ПСЖ

Фото - ua.depositphotos.com


Матч 28-го туру французької Ліги 1, в якому Реймс приймав Марсель, відбувся сьогодні і завершився вольовою перемогою команди Руслана Малиновського (2:1).


Марсель обіграв Реймс у сьогоднішньому виїзному поєдинку 28 туру чемпіонату Франції (2:1).


Український півзахисник провансальців Руслан Малиновський вийшов у стартовому складі своєї команди та провів на полі 63 хвилини ігрового часу, після чого був замінений на марокканця Аззедіна Унахі.


У середині першого тайму Малиновський отримав жовту картку за зрив потенційно небезпечної атаки суперника у центрі поля за рахунку 1:1. Це попередження стало для Руслана третім у 14 матчах за Марсель.


Реймс відкрив рахунок на 13-й хвилині матчу, коли англійський форвард господарів Фоларін Балогун скористався передачею хабека зімбабвійського Маршалла Манетзі і точно пробив по воротах Марселя з десяти метрів.
Через три хвилини чилійський нападник провансальської команди Алексіс Санчес ударом зі штрафного перекинув м'яч через стінку та відправив його від штанги у кут воріт суперника.


У середині першого тайму голкіпер Марселя Пау Лопес віддав довгу передачу на Алексіса Санчеса, який вийшов віч-на-віч із воротарем Реймса Діуфом і оформив дубль.


На 58-й хвилині Мунетзі міг зрівняти рахунок, але після удару головою у виконанні півзахисника м'яч влучив у штангу воріт Пау Лопеса.

На третій компенсованій хвилині каркас воріт знову врятував Марсель після удару Балогуна зблизька.


Марсель зіграв 28 поєдинків, набрав 59 очок і повернувся на друге місце у турнірній таблиці чемпіонату Франції. Відставання від ПСЖ, який сьогодні вдома програв Ренну з рахунком 0:2, скоротилося до п'яти залікових пунктів.


У 29-му турі французької Ліги 1 Марсель зіграє 31 березня вдома проти Монпельє.

29-річний Малиновський, який перейшов до Марселя з італійської Аталанти у зимове трансферне вікно, провів за французьку команду 14 матчів та забив два голи.


Реймс — Марсель 1:2


Голи:
Балогун, 13 — Санчес, 16, 29


Реймс: Діуф — Фоке (Бусі, 87), Кейта (Агбаду, 75), Абдельхамід, Де Смет — Матусіва (Каюсте, 75), Лопі (Маоліда, 87), Іто, Мунетсі, Філіпс (Ван Берген, 75) — Балогун.

Марсель: Лопес — Ронж'є, Жіго, Мбемба, Тавареш, Клосс (Каборе, 64) — Гендузі, Верету, Маліновський (Унахі, 64), Ундер (Баї, 90) — Санчес.


Попередження: Де Семет, Гендузі, Ронж'є, Маліновський, Бусі.