19 березня 2023 17:07

"Питання необхідно адресувати Ротаню": у "Шахтарі" прокоментували участь Коноплі у матчі з "Рухом"

Сімнадцятого березня, після матчу "Шахтаря" проти "Феєнорда" у Лізі Європи, УАФ повідомила про ушкодження Олександра Зубкова і Юхима Коноплі. І що ці гравці не зможуть допомогти збірній України у матчі проти Англії в рамках відбору до Євро-2024. Хоча спершу вони були в основному списку, сформованому в.о. головного тренера Русланом Ротанем.


Однак у "Шахтарі" зазначають, що Юхим Конопля увесь час після матчу з "Феєнордом" перебував в загальній групі футболістів. Тобто, на рівні зі всіма готувався до календарного матчу УПЛ проти "Руха". Позиція донецького клубу, як вдалося з'ясувати журналістам UA-Футбол, така: питання щодо Юхима Коноплі стосовно його виступів / не виступів у збірній України треба адресувати головному тренерові збірної Русланові Ротаню.

Зазначимо, що під час повідомлення про пошкодження Зубкова та Коноплі УАФ повідомила про переведення з резервного списку збірної до основного списку захисника "Олександрії" Дениса Мірошниченка. Нагадаємо, що Руслан Ротань, окрім збірної України та молодіжки, тренує також "Олександрію".