19 березня 2023 14:47

"Забив один гол за весь час": Мілевський підколов культового екс-захисника "Динамо"

Екс-форвард Динамо Артем Мілевський пожартував з свого колишнього партнера Горана Саблича в річницю одного з важливих матчів в історії київського клубу.


19 березня, 2023-го року виповнюється рівно 14 років з дня поєдинку у відповідь 1/8 фіналу Кубка УЄФА Металіст – Динамо (3:2) у сезоні 2008/09.


Кияни, хоч і програли той матч, за сумою двох зустрічей змогли пройти далі. Першу гру вони виграли з рахунком 1:0 (тоді діяло правило виїзного голу). Фанатські паблики Динамо сьогодні почали публікувати пости, присвячені спогадам про ту гру.


Колишній нападник Динамо Артем Мілевський у своєму інстаграмі зробив репост у сторіс одного з таких постів з фото Горана Саблича. Хорватський захисник забив один із голів у тому матчі, проте Мілевський вирішив пожартувати з нього.


"Забив один гол за весь час", - підписав сторіс Мілевський.




Мабуть, так українець вирішив наголосити на низькій результативності Саблича в Динамо. Хоча варто зазначити, що Мілевський перебільшував у своїх словах.

Захисник виступав за Динамо з 2002 по 2010 роки. і за 107 матчів відзначився шістьма забитими м'ячами та одним асистом.

Нагадаємо, що у тому турнірі Динамо зупинилося на стадії 1/2 фіналу, поступившись Шахтарю (1:1, 1:2). «Гірники» зрештою стали володарями заповітного трофею, здолавши у фіналі Вердер (2:1).

Цікава історія між Сабличем та Мілевським сталася у 2015 році. На початку сезону 2015/16 Саблич, який був головним тренером Спліту, запросив нападаючого у свою команду. Проте той протримався у ній лише півроку, відігравши один матч. Із ним розірвали контракт за порушення спортивного режиму.