19 березня 2023 13:48
2

"Гра рівна, а далі ви зрозуміли": Алієв відреагував на поразку "Динамо" у матчі із "Зорею"

Київське Динамо зазнало чергової невдачі в українській Прем'єр-лізі. У поєдинку 18-го туру чемпіонату України біло-сині на своєму стадіоні програли луганській Зорі (0:1).


Єдиний м'яч у ворота Динамо наприкінці матчу забив новачок Зорі Едуардо Герреро. Цей поєдинок відвідав колишній гравець київської команди Олександр Алієв, котрий після гри лаконічно підсумував результат зустрічі.


"Гра рівна, а далі ви зрозуміли", - з сарказмом написав Алієв у своєму інстаграмі.




Нагадаємо, що Олександр не вперше цього року дивиться на матчі Динамо на стадіоні. У поєдинку 16-го туру УПЛ проти Інгульця (0:2) Алієв відвідав стадіон зі своїм другом та екс-форвардом Динамо Артемом Мілевським.

Наразі команда Мірчі Луческу посідає четверте місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, маючи у своєму активі 33 очки.


У найближчому турі чемпіонату України Динамо зіграє на виїзді із ФК Львів. Поєдинок відбудеться 2 квітня та розпочнеться о 13:00.

Висновок: заборонити Алієву відвідувати матчі за участю Динамо на стадіоні Динамо. Бо його присутність - погана прикмета ))).
Сховати
Africanda-S, тут варто заборонити відвідувати всім гравцям Динамо, матчі Динамо)) Бо їх присутність на полі, погана прикмета))