18 березня 2023 23:05

Фани "Челсі" лютують від рішення Поттера залишити Мудрика в запасі на матч АПЛ: "Ми б виграли, якби він грав!"

Уболівальники здивовані рішенням головного тренера Челсі Грема Поттера залишити вінгера Михайла Мудрика на лаві запасних під час гри з Евертоном (2:2).


У рамках 28 туру АПЛ Челсі зустрічався з Евертоном. У цьому матчі прогнозували українську дуель між Віталієм Миколенком та Михайлом Мудриком, але останній на поле так і не вийшов.

Цей факт звернув на Грема Поттера чергову хвилю хейта у соціальних мережах, оскільки на думку вболівальників Мудрик міг допомогти Челсі вирвати перемогу у цій грі.

Lee: «Ми виграли б, якби сьогодні грав Мудрик».

Rodin: «Мудрик мав вийти на поле, щоб додати темпу атаці. Поттер слабкий тренер».

ClaudeBruce "Як можна було залишити Мудрика в запасі після класної гри з Лестером?!".

Vulcantde: «Поттер припустився грубої помилки, не випустивши Мудрика після голу Хаверца».

Fredrick: «Коли Мудрик отримуватиме хвилини, щоб здобути впевненість? Поттер просто дурень».

Деякі вболівальники вважають, що вихід у старті на матч Пулішича є несправедливим стосовно Мудрика, оскільки американець не мав ігрової практики через травму.

Sunmic: "Боже, допоможи нам з Поттером".

Hassan: «Не розумію, чому грав Пулішич, який був відсутній два місяці, а не Мудрик, який весь час тренувався з командою».

Vulcantde: "Першою заміною в цьому матчі повинен був стати Мудрик замість Пулішича, щоб розривати втомлених захисників Евертона".

kaptainMahama: «Чому б Челсі не звільнити цю Поттера? Розчарування за розчаруванням. Чому Поттер так негативно ставиться до молодої людини Мудрика?».

ClaudeBruce: "Якщо Поттер не буде використовувати Мудрика, то його треба звільнити"

У складі лондонського клубу українець провів сім матчів та зробив один асист. Ще три гри він повністю провів на лаві запасних.

Наступна можливість вийти на поле у Михайла Мудрика буде 1 квітня, саме цього дня «аристократи» вдома прийматимуть Астон Віллу. Початок поєдинку о 19:30 за київським часом.