18 березня 2023 21:29
2

Миколенко віддав передасист та допоміг "Евертону" вирвати нічию у "Челсі" Мудрика, Михайло на поле не вийшов

У матчі 28-го туру чемпіонату Англії зустрічалися Челсі Михайла Мудрика та Евертон Віталія Миколенка. Гра у Лондоні завершилася внічию з рахунком 2:2.


Перша половина матчу пройшла з тотальною перевагою господарів поля, але Челсі за перші 45 хвилин так і не зміг роздрукувати ворота Евертона.

Зазначимо, що обидва українські футболісти у складах сьогоднішніх суперників, Михайло Мудрик і Віталій Миколенко, залишилися на лаві запасних.

Статистика першого тайму (всі параметри на користь Челсі):

Володіння м'ячем: 72% на 28%
Удари: 10 проти 3
Удари у ворота: 3 проти 0


У другому таймі Челсі продовжив грати першим номером і на 52-й хвилині зустрічі вийшов уперед зусиллями Фелікса. Через кілька хвилин Пулішич відправив другий м'яч у сітку воріт Евертона, але в даному епізоді було становище поза грою, і арбітр гол скасував.

На 69-й хвилині Дукуре вистрибує вище за всіх гравців Челсі і зрівнює рахунок, 1:1. Але на 76-й хвилині зустрічі право на пробиття пенальті отримали господарі поля, і Хаверц вивів «аристократів» уперед.


Зазначимо, що на 84-й хвилині гри на полі з'явився Віталій Миколенко, а на 90-й віддав передгольову передачу, а потім Сіммс вириває для Евертона нічию в сьогоднішній грі.

Фінальний свисток зафіксував перемогу Челсі та Евертона із рахунком 2:2.

У наступному турі лондонська команда зіграє проти Астон Вілли. Гра відбудеться 1 квітня. Евертон зіграє проти Тоттенхема 3 квітня.
Вы же в тексте нормально написали - предголевая передача. Какой передасист? Это наверное тот кто выкладывает такие новости.
На фандей огляд писав явний фанат Челсі:
"Фінальний свисток зафіксував ПЕРЕМОГУ Челсі над Евертоном із рахунком 2:2." :)