18 березня 2023 19:13

Дубль Циганкова врятував "Жирону" від поразки "Райо Вальєкано" в Ла Лізі

У матчі 26-го туру чемпіонату Іспанії каталонська Жирона з Віктором Циганковим у стартовому складі зустрічалася з Райо Вальєкано. Гра завершилася з рахунком 2:2, а український вінгер відзначився дублем.


Першими у зустрічі відзначились господарі поля. Палазон на 23-й хвилині вивів Райо Вальєкано вперед. Але вже через шість хвилин влучним ударом і другим голом у футболці Жирони відзначився Віктор Циганков.

Вже за п'ять хвилин Райо Вальєкано знову вийшов уперед. На цей раз гол забив Трехо. А на 40-й хвилині знову Трехо мав чудову нагоду оформити дубль у сьогоднішній грі, але його удар з пенальті відбив Гассаніга. Однак рефері матчу вирішив, що треба перебити і подарував гравцеві Райо Вальєкано ще один шанс, яким він знову не зумів скористатися.


Перший тайм господарі поля виграли цілком заслужено, що підтверджує і статистика (всі критерії на користь Райо Вальєкано):

Контроль м'яча: 58% на 42%
Удари: 11 проти 4
Удари у ворота: 4 проти 3


У другому таймі на 52-й хвилині наш Віктор Циганков зрівняв рахунок та оформив перший дубль у футболці Жирони.

У час, що залишився, жодна з команд не зуміла вирвати перемогу. Фінальний свисток арбітра зафіксував нічию між Райо Вальєкано та Жироною з рахунком 2:2.