18 березня 2023 16:00
32

"Динамо" – "Зоря" 0:1. Друга поразка в сезоні від луганської команди

"Динамо" - "Зоря" 0:1

"Динамо": 35. Нещерет – 24. Тимчик, 25. Дячук, 4. Попов, 2. Вівчаренко – 5. Сидорчук, 22. Лонвейк, 19. Гармаш, 7. Кабаєв, 37. Царенко – 11. Ванат
Запасні: 51. Моргун, 3. Боль, 8. Шепелєв, 9. Перріс, 14. Яцик, 15. Рамірес, 17. Супряга, 18. Андріївський, 34. Сирота, 44. Дубінчак, 91. Волошин, 92. Рамаданi

"Зоря": 1. Сапутін - 32. Імереков, 44. Батагов, 74. Снурніцин, 2. Бутко, 15. Дришлюк, 5. Бражко, 9. Мишньов, 7. Антюх, 31. Русин, 39. Герреро
Запасні: 12. Кучерук, 36. Жилкін, 6. Гулько, 47. Вантух, 11. Почпаський, 8. Хахльов, 17. Нагнойний, 25. Мороховець, 14. Хлань, 18. Погорілий, 19. Полегенько


"Динамо" - "Зоря" ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні "Динамо" у 18-му турі Прем'єр-ліги зустрінеться із "Зорею" на стадіоні імені Лобановського.


Перед очною зустріччю з луганцями "біло-сині" посідають у турнірній таблиці 4-е місце. Підопічні ж ван Леувена розмістилися на 3-му рядку, випереджаючи киян на одне очко. Таким чином у разі перемоги "Динамо" може помінятися із "Зорею" місцями.


Нагадаємо, що у 3-му турі кияни зазнали від луганчан несподіваної поразки з рахунком 2:3. Перемогу супернику "біло-синіх" принесли голи Русина, Мішньова та Бражка. За "Динамо" ж забивали Ванат та Буяльський.

Друге коло чемпіонату України "Зоря" розпочала з двох перемог. Спочатку було обіграно "Ворсклу" (3:2), а потім "Львів" (3:1).


До матчу з луганцями динамівці підходять із суттєвими втратами. Через дискваліфікацію своїй команді не зможуть допомогти досвідчені Віталій Буяльський та Олександр Караваєв.


Зазначимо, що за "Зорю" грають три орендовані у "Динамо" футболісти. Це захисник Микита Бурда, а також півзахисники Володимир Бражко та Сергій Булеца. Чи зможуть вони сьогодні зіграти чи ні, залежить від домовленості між клубами.


Орієнтовний склад "Динамо":


Нещерет – Дубiнчак, Дячук, Попов, Вівчаренко – Сидорчук, Лонвейк, Гармаш, Волошин, Кабаєв – Ванат


Головним арбітром матчу призначено Ярослава Козика.


Трансляція зустрічі "Динамо" - "Зоря" буде доступна на каналі 2+2, YouTube-каналах FootballHub та київського клубу.


"Динамоманія" проведе текстову трансляцію поєдинку. Початок о 14.00.

Уже ясно, что в призерах не будут. Луческу с согласия Суркиса убивает команду.
Ситуація така, що я вже згоден навіть на Максимова. Здається з цією командою лише матом і тумаками і можна про щось розмовляти.
Цікаво яке оправдання знайде будулай?
Ох і захист...проте м‘язи та тату на місті, а ось мізків в жодного
Де великий меценат пан суркіс?Де його інтерв'ю?Дуролом знищив Динамо,кому ще не зрозуміло?
Це якийсь пздц. Продовжують пробивати дно.

Пам‘ятаю час коли голосно кричали, що легіонери не дають грати нашим хлопцям, забирають їх місце не дають шансу. І що я бачу, кращого шансу годі і чекати як зараз, якись мрак. Хлопці де ваша злість та бажання, невже немає амбіцій грати якісно, та зробити собі чудову карьєру. Хоть би когось виділити, ну може маячки якісь від Царенка є, а все інше це щось ….
Що мої очі дивляться зараз, де футбол ?
Гри немає...жах
В що грає Динамо? Штрафний біля воріт суперника, розіграш... Жовта картка Тимчику... Це фініш.
Єдина світла пляма - Царенко. Хоч намагається обігрювати. Не завжди вдало, але хоча б загострює.
Сховати
Ватель, Царенко таке ж дно як і інші.