17 березня 2023 08:26
3

Андрій ПЯТОВ: "Не скиглимо, а робимо свою роботу, попри кількість годин в дорозі. Давно довели, що "Шахтар" - найсильніша українська команда"

Голкіпер «Шахтаря» Андрій Пятов підтримав команду після вильоту з Ліги Європи від «Феєноорда».


«Я пишаюся своєю командою. І після гучних перемог, і після болісних поразок.

Моя команда показала себе гідно на єврокубках. Моя команда подарувала вболівальникам євровесну, про яку всі так мріяли. Моя команда стала прикладом того, як долаються перешкоди, як вона гуртується та стає одним цілим. Навіть коли навкруг говорять: «Команди вже нема» чи «Без нього «Шахтар» не зможе».

Ми вже давно не знаємо, що таке домашній стадіон. Але знаємо, як нас підтримують наші, з дому та поза ним. І в цій підтримці наша сила. Нас вже давно не лякають дорожні труднощі, бо ми не скиглимо, а робимо свою роботу попри кількість годин в дорозі.

Ми вже давно довели, що «Шахтар» - найсильніша українська команда, про яку знає світ. Про нас, про Україну! Команда завершила боротьбу у Лізі Європі, програла цю футбольну битву. Та продовжує свій шлях в УПЛ.

Ми продовжуємо свою боротьбу поза полем, разом зі всією країною та нашими захисниками, боротьбу за головну перемогу України! Дякую всім вболівальникам, українцям та ЗСУ. Разом переможемо», - написав Пятов у себе в інстаграмі.
За вас скиглить твоя дружина
Сховати
Ватель, по факту що не відповідає дійсності в його словах? Мені б хотілось лдовести, що краща команда України, це ми. Але не маю підстав з огляду на результати.
А щодо скиглення... Майже всі зараз в однаковиху мовах, тому мені важко прийняти слова Луческу про те, як нам важко з переїздами тощо.
Сховати
Коли немає аргументів, лише емоції ))