15 березня 2023 21:33
2

"Він був би основним". Журналіст пригадав зірваний трансфер румунського форварда в "Динамо"

Журналіст «ТаТоТаке» Михайло Співаковський, розповідаючи про потенційні трансфери клубів УПЛ, які зірвалися минулої зими, пригадав сагу з інтересом «Динамо» до нападника «Германштадта» Даніеля Парасківа.


«Найбільш топові трансфери УПЛ, які не відбулися? Парасків, безумовно, на мій погляд. З того, що я бачив у грі Парасківа, мені все сподобалося. Я думаю, що він би був у «Динамо» зараз основним», – висловився Співаковський.

Та, да був би основним. Це ж він у 6 останніх матчах забив 0 голів. Точно крутий форвард.
Сховати
Чапич, зато скільки він настрибався за верхові мячі! Загалом команда там щось середнє між Кривбассом і Львовом, вихід вперед через довгий закид вперед і левова частина передач на нього це ці верхові закидання і його боротьба в повітрі або штовханинаи з захистом суперника корпусом. Навіть на фоні ЛЕ і форвардів того ж кіпрського АЕКА це кров з очей.
Хоча якщо стояло завдання найти другого Беседіна, який буде ловить купу верхових закидів і так-сяк вміє відкритись на дальній штанзі чи під флангову верхову подачу, то другого Беседіна вони знайшли. А от Динамо Бог змилував від такого "посилення".