15 марта 2023 21:33
2

"Он был бы основным". Журналист вспомнил сорванный трансфер румынского форварда в "Динамо"

Журналист «ТаТоТаке» Михаил Спиваковский, рассказывая о потенциальных трансферах клубов УПЛ, сорвавшихся прошлой зимой, вспомнил сагу с интересом «Динамо» к нападающему «Германштадта» Даниэлю Параскиву.


«Самые топовые трансферы УПЛ, которые не состоялись? Параскив, безусловно, на мой взгляд. С того, что я видел в игре Параскива, мне все понравилось. Я думаю, что он был бы в «Динамо» сейчас основным», – высказался Спиваковский.

Та, да був би основним. Це ж він у 6 останніх матчах забив 0 голів. Точно крутий форвард.
Скрыть
Чапич, зато скільки він настрибався за верхові мячі! Загалом команда там щось середнє між Кривбассом і Львовом, вихід вперед через довгий закид вперед і левова частина передач на нього це ці верхові закидання і його боротьба в повітрі або штовханинаи з захистом суперника корпусом. Навіть на фоні ЛЕ і форвардів того ж кіпрського АЕКА це кров з очей.
Хоча якщо стояло завдання найти другого Беседіна, який буде ловить купу верхових закидів і так-сяк вміє відкритись на дальній штанзі чи під флангову верхову подачу, то другого Беседіна вони знайшли. А от Динамо Бог змилував від такого "посилення".