15 березня 2023 14:06

"Ополчилися проти росіян": екс-гравець "Динамо" та "Шахтаря" назвав англійців "тупими", фани висміяли заяву

Колишній нападник київського Динамо, донецького Шахтаря та збірної Росії Андрій Канчельскіс образливо висловився про англійців, які не хочуть брати на роботу його сина. Вболівальники висловили свою думку щодо проблем екс-футболіста.

Свого часу Канчельскіс виступав не лише у складі українських грандів, а й у Манчестер Юнайтед. Зараз же екс-футболіст скаржиться на жителів Англії, які хочуть приймати на роботу його сина.


Канчельскіс в інтерв'ю Р-Спорт поскаржився, що в Англії живуть одні тупі люди, які погано ставляться до росіян і не знаю географії.

«Всі озброїлися проти росіян. Відбулася навіть така ситуація – син Андрій пішов із компанії однієї, шукає роботу, і там йому сказали, що ваш тато грав за збірну росії, тож шансів немає. Так, і те, що він народився в Англії і має англійський паспорт, нікого не хвилює.

«Потім у нього прізвище Канчельскіс – не російське, а литовське. У паспорті написано, що я народився в Україні. Вони географію не знають, окрім Англії нічого не бачать. Деколи на них дивишся і думаєш, які вони тупі. Там зараз дуже погане ставлення до російської».


Російські вболівальники в коментарях на сайті Sports.ru висміяли Канчесльскіса і запропонували його синові повернутися в росію, а на роботу піти служити в армію, що передбачає відправку на війну.


«Нічого страшного тато прогодує».


«А може синочку просто варто влаштовуватися на роботу без допомоги батька тата?».


«Так нехай у Росію приїжджає. Тут навіть без освіти відразу на 200к на місяць беруть і навіть черевики видають».


«Зараз у Дубаї ось бачилися... От нещасний синку... Захід вигнав на зустріч із татом у Дубаї».

«Канчельскіс жив у Європі, але все одно залишився тупим ватником, без мізків».

«Там зараз дуже погане ставлення до росіян... Чому? Сталося що? Сказати вголос зможеш чи язик вже в *опі господаря?».

«Так син може поїхати до Росії, тут робота є, зараз усіх на цю роботу зазивають. На свіжому повітрі платять у стабільній валюті, чого він чекає?».


«Тупий Канчельскіс. День і ніч пропагандисти твердять, що тільки в Росії жити краще, захід загниє, в Англії взагалі корм для собак і кішок їдять. Пхає рідного сина в саме пекло, хоче щоб він там від холоду замерз. ТБ не дивиться зовсім, темрява...».


«У паспорті написано, що народився в Україні? Як так? Україна ж ніколи не існувала. Потрібно порушити справу про фейки на паспорт і на Канчельскіса».