14 березня 2023 21:42

Фабінью: "Реал" чує запах крові, і всі чекають їхнього проходу. Але "Ліверпуль" має гарний досвід – з "Барсою" у 2019-му"

Хавбек "Ліверпуля" Фабіньо вважає, що "Реал" у Лізі чемпіонів чує запах крові суперника.


15 березня в Мадриді відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. У першій грі «червоні» будинки програли з рахунком 2:5.


– Нам треба зберігати холоднокровність. Ми зробимо все, щоб отримати насолоду від гри, подивимося, чи зможемо ми дістатися до додаткового часу або навіть забити більше і вибити «Реал». Це справді складно, нам потрібно грати розумно.


- Що скажете про Вінісіуса Жуніора?


- Він переживає приголомшливий час у кар'єрі. Віни – один із головних гравців «Реалу». У першому матчі він показав, чому він перебуває на такому рівні, особливо у випадку з першим голом. Зупинити його – це важке завдання.


"Реал" чує запах крові. Якщо дати їм можливість, вони підуть та заб'ють. Це ми й побачили у першому матчі. Нам потрібно винести урок із цього і намагатися грати менш відкрито.


Зараз нам нема чого втрачати – всі чекають перемоги та проходу далі від «Реала». Але ми маємо відповідальність – ми граємо за «Ліверпуль». Ця команда і футболісти мають хороший досвід, наприклад, з «Барселоною» у 2019 році, коли вдалося змінити результат протистояння [після поразки 0:3]. Ми знаємо, що це можливо, – сказав Фабіньо.