13 березня 2023 23:16

Марко Розе: "Ми грали проти "Сіті" три тижні тому. Знаємо, з чим зіткнемося - нічого нового"

Головний тренер «РБ Лейпцига» Марко Розе прокоментував завтрашній матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти «Манчестер Сіті».


«Минуло два дні після нашої гри проти «Гладбаха». У нас не було часу на тренування, замість цього ми зосередилися на роботі по відновленню.


Ми грали проти «Ман Сіті» три тижні тому. Ми знаємо, з чим зіткнемося - нічого нового. Ми не дали їм багато шансів у Лейпцигу. Однак ми були надто пасивні у першому таймі та не знали, що робити, коли володіли м’ячем.

Ми хочемо бути активнішими в захисті та більше володіти м’ячем. Теоретично це завжди звучить добре. Зрештою, ви повинні знайти правильний баланс проти цієї найкращої команди. Ми не можемо помилитися, якщо у нас є довіра та впевненість. Річ у тім, що завтра нам потрібно буде показати найкращу гру в сезоні.

Якщо я почну говорити про Ерлінґа Голанда, то повинен сказати й про решту команди «Сіті». Ми всі знаємо, що Ерлінґ надзвичайно талановитий. Ми змогли добре захищатися проти нього в першому матчі, але ви ніколи не зможете повністю знерухомити його.


Він - одна з найкращих дев’яток світу. Такі нападники можуть виконувати багато ролей на полі, чи то спиною до воріт, чи то у штрафному майданчику. Ми повинні бути надзвичайно пильними», - сказав Розе.