13 березня 2023 09:44

"Прибрати Малиновського було злочином": фанати "Марселя" розкритикували заміну українця у матчі зі "Страсбуром"

У поєдинку 27-го туру французької Ліги 1 Марсель на своєму полі втратив перемогу над Страсбургом, зігравши внічию 2:2. Господарі пропустили два м'ячі наприкінці гри після заміни українського півзахисника Руслана Малиновського.


Уболівальники Марселя залишилися незадоволені рішенням головного тренера Ігора Тудора замінити Руслана Малиновського на 81-й хвилині, після чого провансальці пропустили два м'ячі.


arnaud60000g:
«Малиновський у хорошій формі в даний момент, ми бачили його при голі Мбемба ... Так навіщо міняти?»


Droithauvbut:
«Прибрати Малиновського було злочином».


YPE_BR: «Ви прибираєте Малиновського, єдиного, хто тримає м'яч для вас попереду, щоб відступити назад і грати ні з ким попереду, ви обсралися проти цієї жахливої команди зі Страсбурга».

Joebarton95: «Малиновський, незважаючи на відсутність підготовки, зробив усе можливе, коли приїхав, і це дозволило йому бути сьогодні на своєму рівні».


Ke2mler: Якщо ви хочете грати на контратаках, поставте попереду швидкого хлопця і не прибирайте Малиновського, який робив все в центрі.


Також фанати відзначили здатність українського півзахисника пробивати штрафні та сподіваються, що цим у команді займатиметься Малиновський.

0nam0R: «Малиновський – єдине, що в нього є, це удар по м'ячу. Якщо відібрати це в нього, то можна посадити його на лаву запасних».


r_fishersson: «Впевнений у собі Малиновський, який добре влився в команду. Занадто хороший зараз хлопець».


abekaopv: «До речі, є ієрархія, яка має бути зроблена в плані штрафних ударів, саме Малиновський має пробивати».


Lepodiom: «Малиновський тримав півзахист, тоді як інші гравці не знають, як це робити».


Mohamedbouhafsi:
«У Малиновського найсильніший удар у складі, і завжди є небезпека».


Цього сезону 29-річний українець у складі Марселя провів 13 матчі у всіх турнірах. У яких забив два м'ячі.

Команда Малиновського посідає друге місце у турнірній таблиці Ліги 1, набравши 56 очок у 27 матчах. У наступному турі Марсель зіграє на виїзді із Реймсом 19 березня.