12 березня 2023 16:57

Журналіст: "Динамо" спробує поборотися разом із "Зорею" за срібло, але без Шапаренка шанси відтіснити "Дніпро-1" невеликі"

Журналіст Ігор Лінник на своїй сторінці у Facebook висловив думку про боротьбу за чемпіонство в УПЛ.


"Цей чемпіонат України з футболу просто зобов'язаний виграти "Шахтар". Що було б цілком заслужено. За рівнем гри він просто поза конкуренцією. Браво, Ігор Йовічевич та Даріо Срна!

"Дніпро-1", і це переконливо показав його матч із "Динамо", ще дуже сирий. Навіть із урахуванням суддівського адмінресурсу. Але Олександр Кучер та Євген Красніков безперечно ламають двополюсність ЧУ. Що також можна розглядати як позитив на майбутнє.


"Динамо" спробує поборотися разом із "Зорею" за срібло, але без Шапаренка шанси відтіснити "Дніпро-1" невеликі. Щоправда, після перемоги на молодіжному чемпіонаті Африки скоро повернеться Діалло, і тепер це теж стане посиленням.

Але головне завдання Мірчі Луческу, як мені бачиться, все ж таки не стільки в боротьбі за якісь конкретні медалі, а в підготовці переходу до створення команди, здатної демонструвати більш-менш стабільну та якісну гру. Поки що до цього далеко.


Наразі ми спостерігаємо фазу вимушеної перебудови "Динамо" на ходу. Тому, мабуть, цієї весни продовжуватиметься виявлення найпідготовленіших гравців - з-поміж тих, хто вже є в розпорядженні штабу Луческу, для подальшого переходу до побудови нової команди. Можна й надалі очікувати активної ротації та продовження етапу внутрішньоселекційного відсіву.

Дивитися на це без хвилювань буде дуже непросто. Але ремонт у такій непрезентабельній фазі онлайн завжди заняття не для слабкодухих.


А що робити? Краса ніколи не давалася легко."