12 березня 2023 09:17

Тренер "Металіста": "Нормально, що рівень футболу зараз в УПЛ не такий високий, як тоді, коли я грав за "Динамо"

Виконувач обов’язків головного тренера «Металіста» Пєріца Огнєнович прокоментував поразку команди в матчі проти «Інгульця» (1:2).


— Була жорстка боротьба на важкому полі. «Інгулець» виграв цю гру, тому що реалізував моменти, які в нього були. Наша команда ж мала декілька гольових ситуацій, але не забила. Після другого пропущеного м’яча рівень гри був не дуже високим, намагалися забити через довгі передачі, але результату це не принесло.

— Чи задоволені ви діями своїх підопічних? Чи виконали вони поставлені задачі на гру?

— Знаєте, бажання у моєї команди було. Я не можу сказати, що футболісти не хотіли виграти цей матч. Просто ми — команда, якій треба забити. Коли ми створюємо 4-5 моментів, потрібно бодай один реалізовувати. Ми поки що не та команда, яка може створити 20 моментів.

— Близько 20 років тому ви грали у чемпіонаті України. На ваш погляд, як змінився український футбол за цей час?

— Всі знають, що в Україні зараз дуже важка ситуація. І це нормально, що рівень футболу в цей час не такий високий, як тоді, коли я був гравцем київського «Динамо». Але це нормально, потрібно враховувати обставини.

— Чи вдалі заміни сьогодні зробив «Металіст», як ви вважаєте?

— Я думаю, що після виходу нових гравців у другому таймі гра покращилась. Ми забили гол, створювали моменти, але потрібно було їх реалізовувати в такій важкій грі.

— У наступному матчі вам грати з «Олександрією». Що можете сказати про цю команду?

— Ми готуємо команду до кожної гри окремо. Будемо дивитись матчі суперників, будемо вивчати окремо кожного гравця «Олександрії». І будемо боротися за три очки у цьому матчі, — cказав Огнєнович.


Фото: ФК "Металіст"