11 березня 2023 09:16
1

Гру "Кривбасу" з "Шахтарем" можна побачити живцем: відома нечувана ціна квитків на матч Прем'єр-ліги

Кривбас відкрив продаж квитків на домашній поєдинок проти Шахтаря, який відбудеться завтра у Кривому Розі. Вартість перепусток на стадіон «Гірник» складає п'ять тисяч гривень. Про це повідомила прес-служба криворізького клубу.

Згідно з регламентом, на стадіоні під час матчу може перебувати не більше 280 осіб, включаючи футболістів, тренерів та обслуговуючий персонал. Таку норму прийнято з міркувань безпеки під час повномасштабної війни в Україні.


Кривбас звернувся до УПЛ із проханням передати клубу 15 місць із квоти організації та отримав позитивну відповідь. Ще п'ять місць із своєї квоти виділили криворіжці. Таким чином, у продаж надійшло 20 квитків на матч Кривбас – Шахтар.


Кривбас планує виручити сто тисяч гривень на реалізації квитків та перерахувати цю суму до благодійного фонду «Трибуна Героїв», який допомагає сім'ям ультрас, які загинули на війні.


Зазначимо, що вперше після початку повномасштабної війни у нашій країні матч української Прем'єр-ліги пройде з глядачами.


Поєдинок 17-го туру чемпіонату України між Кривбасом та Шахтарем відбудеться на криворізькому стадіоні «Гірник» завтра, 12 березня, і розпочнеться о 14:00.

Кривий Ріг під обстрілами! Це в УАФ вистачило розуму там матчі проводити?!