10 березня 2023 22:41

"Якщо на те є воля Божа": Ребров відреагував на перемогу "Аль-Айна" в дербі та вихід у лідери чемпіонату ОАЕ

Головний тренер Аль-Айну Сергій Ребров підбив підсумки поєдинку 19-го туру чемпіонату Об'єднаних Арабських Еміратів проти Аль-Вахди, який завершився упевненою перемогою команди українця з рахунком 3:0.


Після матчу Сергій Ребров похвалив своїх футболістів за перемогу над Аль-Вахдою у дербі Абу-Дабі.


«Думаю, всім сподобалася гра, особливо нашим уболівальникам. Це дербі, атмосфера була відповідна. Добре, що ми забили у першому таймі та контролювали гру. Моя повага гравцям, бо важко грати в такому темпі через три дні після попередньої гри».


За словами наставника Аль-Айна, його команда заслужила на перемогу і сподівається продовжити переможну серію з Божою допомогою.

«Вони заслужили перемогу, здобули впевненість і, якщо на те є Божа воля, ми повинні продовжувати в такому ж ритмі».


Також Ребров похвалив деяких гравців, які додали останнім часом, але прізвищ цих футболістів не захотів називати.

«Дві останні ігри проти таких команд, як Аль-Шарджа та Аль-Ахлі були вкрай важливими. Гравці виявили рівень. Я не хочу називати імена, але деякі гравці, як я побачив, за останні три гри суттєво додали. Якими вони були на початку сезону, і зараз – велика різниця».


Насамкінець український фахівець повідомив, що надасть своїм гравцям кілька днів вихідних, оскільки команда останнім часом провела багато матчів.

«Звичайно, ми стежитимемо за матчами конкурентів, але зараз футболістам треба відпочити. У них буде два вихідні, бо ми працюємо у складному режимі. Це багато коштувало показати таку гру як сьогодні», – сказав Ребров в ефірі ADSportsTV.