9 березня 2023 22:03

Екс-хавбека "Шахтаря" хочуть бачити на батьківщині, але колишній лідер гірників не поспішає відмовлятися від солідної зарплати

Фото - ua.depositphotos.com


Екс-вінгер Шахтаря Вілліан, який зараз виступає за Фулхем, потрапив до сфери інтересів Сан-Паулу. Бразильський гранд хоче бачити гравця на батьківщині, проте сам щасливий у Лондоні.


Сан-Паулу стежить за ситуацією навколо 34-річного бразильського вінгера Вілліана, у якого контракт із Фулхемом закінчується 30 червня 2023 року.

Як повідомляє турецький журналіст Екрем Конур у своєму твіттері, сам бразилець, який має зарплату близько 40 тисяч євро на місяць, усім задоволений у клубі та хотів би продовжити контракт.

Зазначимо, що Вілліан приєднався до Фулхема у вересні 2022 року. У складі команди він провів 21 матч, у яких забив три голи та віддав три результативні передачі.

Вілліан є знаковим футболістом історії Шахтаря. До команди він приєднався у серпні 2007 року за 14 мільйонів євро з Корінтіансу. У футболці «гірників» гравець провів 221 матч, у яких забив 37 голів та віддав 63 асисти.

У січні 2013 року Вілліана продали в Анжи за 35 мільйонів євро. Сьогодні авторитетний портал Трансфермаркт оцінює вінгера у три мільйони євро.