9 березня 2023 19:08

Мальдіні про ЛЧ: "Мілан" не на рівні "Реала", "Сіті" та "Баварії", але якщо потрапить на них, то битиметься. Клубів з Італії хотілося б уникнути

Паоло Мальдіні розповів, з ким "Мілан" не хотів би грати у чвертьфіналі Ліги чемпіонів.


"Россонері" здолали "Тоттенхем" (1:0, 0:0) в 1/8 фіналу.

"У мене знову були такі ж мурашки, як у минулі роки. Ми заслужили на це.

Звичайно, не можна думати, що ми будемо постійними членами топ-8, але зараз ми у цій групі і боротимемося далі. Потрібно використати можливості.

У січні ми втратили впевненість у собі, пропускали багато голів, і те, що "Тоттенхем" нам не забив, найважливіше. Рівень зрілості після успіху у Лондоні зріс.

Ми знаємо, з чого почали цей шлях, але ще не знаємо, де його закінчимо. Ми молоді. З Піолі у нас відразу виникло порозуміння, у нього чудово виходить спілкуватися з керівництвом та тренувати.

Виграти Серію А буде складно, але ми маємо потрапити до топ-4. Що стосується жеребкування Ліги чемпіонів, то я хотів би уникнути італійських команд, хоча в нинішній ситуації хто випаде – той і влаштує нас.

Зараз не варто очікувати, що ми виступатимемо на рівні «Баварії», «Манчестер Сіті» та «Реала», але якщо один із цих клубів нам трапиться, то ми битимемося», – сказав технічний директор «Мілана».