9 березня 2023 09:27

Стефано Піолі: "Мілану" буде нелегко йти за трофеєм ЛЧ, але подобається думати, що в спорті немає нічого неможливого"

Головний тренер «Мілана» Стефано Піолі прокоментував нічию з «Тоттенхемом» (0:0) та вихід до 1/4 фіналу ЛЧ.


«Ми зіграли добре. Попросили команду грати з характером. Відверто кажучи, ми могли більше володіти м’ячем у першому таймі. Ми ніколи не здаємося. Цілком заслужено пройшли далі, враховуючи наші виступи у цих двох матчах.


Треба робити крок за кроком. Важливо було перш за все пройти груповий етап і покращити результат минулого сезону. Тепер чекаємо жеребкування і дивимося, що буде. Нас далі чекає чудовий суперник, але «Тоттенгем» також велика команда, проте ми завжди можемо сказати своє слово. Мріяти - добре. Тепер нам потрібно зосередитися на Серії А, де треба надолужити втрачене.


Чудово грати в Лізі чемпіонів, це приємно і важливо для «Мілана». Тож або ми йтимемо за трофеєм, що буде нелегко, або кваліфікуємося в ЛЧ наступного сезону через топ-4 Серії А.


Мені подобається думати, що в спорті немає нічого неможливого. Зрозуміло, що в ЛЧ грають тільки найкращі, а з кожним наступним етапом стає все складніше. Але я впевнений, що весь європейський досвід, особливо негативний, допомагає нам підвищувати рівень. Тепер ми повинні вийти у чвертьфінал з впевненістю та вірою», - сказав Піолі для Amazon Prime Italia.