8 березня 2023 22:30

У "Чорноморці" розкрили причину розставання з безстрашним легіонером: гравець залишив команду у міжсезоння

Манджрекар Джеймс міг стати капітаном Чорноморця, якби сімейні обставини не змусили канадського центрбеку не повертатись до України після зборів.


Чорноморець у лютому оголосив про дострокове розірвання контракту з Джеймсом з ініціативи гравця.

Віце-президент клубу Володимир Генінсон в інтерв'ю прес-службі Чорноморця повідомив, що канадець поставив кар'єру на паузу. В Одесі на гравця будували великі плани.


«Ми запропонували Джеймсу довгостроковий контракт на півтора роки із опцією продовження ще на півтора роки, він погодився стати капітаном. У нас, як то кажуть, все було на мазі.


Після того ми полетіли на збори і в родині Джеймса сталася криза. Не хотів би виносити на загальний огляд усю таємничу, що там сталося. Ситуація у сім'ї повністю вплинула на його плани та плани Чорноморця», – пояснив Генінсон.


За словами Генінсона, Джеймс за час перебування у Чорноморці встиг по-справжньому полюбити Україну.

«Ситуація в країні абсолютно не напружувала Джеймса, він здійснив зимовий тур Україною, подивився Київ, західну частину. Людина закохана в цю країну, але, на жаль, її зараз з нами немає», – наголосив віце-президент Чорноморця.

Манджрекар був одним із небагатьох легіонерів, хто не побоявся повернутися до УПЛ під час війни. Джеймс у першій половині сезону відіграв за Чорноморець 13 матчів, на його рахунку один забитий м'яч.

Чорноморець відновив сезон гостьовою перемогою над Вересом (3:1). 11 березня одесити у наступному турі зіграють проти Металіста 1925.


Фото: ФК "Чорноморець"