8 березня 2023 17:28

Данило СІКАН: "Росіянин кричав: "Спартак" - чемпіон, росія - forever". Дав йому ляпаса, він впав"

Форвард «Шахтаря» Данило Сікан розповів про деталі конфлікту з російським вболівальником під час зборів у Туреччині.


«Це було десь увечері. Я йшов з Ромою Терновим, який у нас займається взуттям. Ми йшли грати у більярд. Він був з дітьми, з жінкою. Бачить, що ми «Шахтар», що ми з України, і викрикнув «красно-белый «Спартак» чемпион». Я в той момент не почув. Рома розповів мені, що він кричав. А я ще на початку зборів казав, що якщо ні з ким з росіян не поб'ємось, то можна вважати, що збори провалені.

Розвертаюсь, починаю говорити. Рома мені каже: «та почекай, Сік. Тут же діти». Стоїмо, спокійно спілкуємось між собою. І тут ми чуємо, що хтось російською розмовляє, кричить. Дивлюсь, а це вони. Петрович говорить: «це російський чудак, я відсів, бо була б бійка». Я вже на низькому старті, бо це така бидлота. Не дозволю, щоб так поводили себе в готелі чи ще десь.

Сидимо. Він вже пішов у свій номер з друзями, жінками чи не знаю, ким. Бачить, що ми сидимо в стороні. І ми всі дивимось на нього. Він кричить: «Спартак» - чемпион, Россия - forever». Я одразу встаю, підходжу. Слово за слово, я даю йому ляпаса. Він впав на плитку, намагався піднятись, але у нього не вийшло. А через день їх вигнали з готелю», - сказав Сікан.


Раніше повідомлялось, що росіянин після цього конфлікту був госпіталізований черепно-мозковою травмою.