8 березня 2023 15:16
1

"Я знайшов у "Челсі" другого Бєсєдіна": Леоненко назвав несподіваного фаворита на перемогу в Лізі чемпіонів

Колишній нападник київського Динамо Віктор Леоненко, який зараз є футбольним експертом, назвав претендента на перемогу у ЛЧ та розповів, хто з гравців Челсі його розчарував.

Учора, 7 березня, Брюгге Яремчука розгромно поступився Бенфікі та залишив розіграш Ліги чемпіонів.

Гра португальського гранда так вразила Леоненка, що він назвав «орлів» одними із претендентів на тріумф у Лізі чемпіонів цього сезону.


«Брюгге вдома програв 0:2, тож до Португалії можна було й не їхати. Зрештою приїхали подивитися, як грають «орли». Я вважаю, що їх треба боятися. Бенфіка – один із претендентів на перемогу у Лізі чемпіонів».

Челсі вчора впевнено обіграв Боруссію Дортмунд і за підсумками двоматчевого протистояння (0:1 та 2:0) отримав путівку до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

У зустрічі англійців із німцями Леоненко розчарував Кай Хаверц, якого експерт із ігрових якостей порівняв із Артемом Бесєдіним.

«Я знайшов у Челсі другого Бесєдіна. Я побачив Хаверца лише три рази у цій грі. Я не знаю, що він робить у Челсі! Обводити не обводить, удари – тільки поза гри забив гарний гол, ну і пенальті, яке і Селезньов може пробити, за м'ячі не чіпляється», — сказав Леоненко в ефірі свого ютуб-каналу.

Бенфіка далеко пройде. Згоден.