7 березня 2023 12:53

Тен Хаг після 0:7 показав гравцям МЮ уривки гри з "Ліверпулем", щоб роздратувати їх. Його турбує ментальний стан команди

Ерік тен Хаг переймається психологічним станом гравців «МЮ» після 0:7 від «Ліверпуля».


Як пише Daily Mail з посиланням на своє джерело, наступного дня після розгрому тренер показав гравцям "Манчестер Юнайтед" уривки матчу з "Ліверпулем", щоб "розілити їх". Цілком гру не переглядали.

Тен Хаг провів коротку розмову з гравцями, але не звинувачував їх ні в чому під час спілкування. Головною темою розмови було поновлення. «Те, що трапилося, не зруйнувало ту хорошу роботу, яку ми проробили цього сезону», – таким був посил звернення тен Хага.

Ерік сказав, що гравці «МЮ» мають бути «голодними», щоб виправити ситуацію. Також тренер говорив, як важливо уникнути пригніченого стану та не втратити впевненості у собі.

Зараз найважливішу роль для тен Хага відіграє психологічний стан гравців після такої хворобливої поразки. При цьому реакція тренера на 0:4 від "Брентфорда" на старті сезону була зовсім іншою. Тоді тен Хаг у вихідний змусив гравців пробігти 13,8 км - на стільки "Брентфорд" перебігав "МЮ" у тому матчі.

У грі з «Ліверпулем» гравці «Юнайтед» пробігли 99,01 км, і це найгірший показник команди з того самого матчу з «Брентфордом», але цього разу до уваги було прийнято контекст сезону – команда щойно провела фінал Кубка ліги проти « Ньюкасла» та матч Кубка Англії проти «Вест Хема». Тен Хаг дуже добре розуміє, що гравці відчувають втому через вкрай щільний графік.

Раніше стало відомо, що після 0:7 тен Хаг змусив гравців МЮ сидіти в тиші в роздягальні та слухати святкування Ліверпуля. Daily Mail підтверджує цю інформацію.