6 березня 2023 17:31
4

"Сім гравців на дві позиції, і сюди купують Рамадані". Вацко розкритикував трансферну політику "Динамо"

Коментатор Віктор Вацко в ефірі своєї авторської програми «Вацко on air» прокоментував підписання в «Динамо» півзахисника Решата Рамадані.


– Рамадані – це ще один привід поговорити про трансферну політика «Динамо» загалом. Дивіться, у вас у команді в центрі поля є: капітан Сидорчук, один з найкращих гравців країни Шапаренко, досвідчені Шепелєв та Андрієвський, Лонвейк, від якого кайфували всю осінь. Є Яцик, якого ви називаєте одним із найбільших ваших молодих талантів і який є, на секундочку, однолітком Рамадані.


Є на рік старший попередник Яцика за статусом найбільший талантів, Бражко, який зараз набирається досвіду великого футболу і великої відповідальності в оренді у «Зорі» і який забив вирішальний пенальті в матчі проти «Ворскли», принісши команді перемогу на останніх секундах поєдинках. Є той же Михайленко, гравець молодіжної збірної України, який зараз грає на правах оренди в «Олександрії». Михайленкові, як і Бражкові, 21 рік.


А що в нас виходить? У нас виходить, що на дві позиції в центрі поля «Динамо» 5 гравців прямо зараз і ще двоє в оренді грають в основі клубів, які, в принципі, в турнірній таблиці поруч з «Динамо». 7 гравців на дві позиції, і сюди купують Рамадані. Окей, можливо це величезний талант, який в свої 19 почне відразу всіх витісняти зі складу і створювати різницю на футбольному полі. Чесно, ви вірите в це? Я маю великий сумнів.


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"

Ось ми бачимо ще одного "відомого" українського експерда... На позицію опорника він тулить і Шепєлєва, і Шапаренко, і Лонвейка, і навіть Яцика...

І отакі "знатоки" нам втирають через СМІ щось про футбол...(((
Дуяцек... сурков не интересует экспозиция на поле, их интересует возможность перепродать...
Купили б когось хоча б рівня Сидорчука під основу- питань би не було. Шапаренко зайняв позицію його партнера лівого опорного насамперед через те що сам був дуже хорошим у відборі.
У Динамо немає жодної альтернативи Сидорчуку. Всі інші гравці - позиція партнера Сидорчука. І тут дійсно вибір зашкалює. Тому Рамадані прийшов на абсолютно не закриту позицію.