6 березня 2023 13:49

Мудрик та грандіозна перебудова "Челсі": сині вкажуть на двері 15-ти гравцям – це рішення вплине на українця

Челсі, кольори якого захищає Михайло Мудрик, має на меті найближче літнє трансферне вікно попрощатися з великою кількістю своїх футболістів.


Челсі влітку хоче вирішити проблему надлишку гравців, з яким вже важко справлятися головному тренеру синіх Грему Поттеру на тренуваннях. Нині в обоймі команди цілих 32 особи. Ймовірно, що цей фактор також негативно впливає на результати команди.


Як повідомляє видання Telegraph, клуб має намір позбутися футболістів, які не приносять користі команді. Також на трансфер буде виставлено гравців, які не готові продовжувати контракти з клубом на термін більше трьох років.


За інформацією джерела, власник Челсі Тодд Боелі готується провести переговори з 15 футболістами першої команди, щоб з'ясувати, хто має на меті тривалу співпрацю з клубом. У пріоритеті буде спілкування з гравцями, які мали менше 2,5 років за контрактом.


Поки що у клубу найбільше сумнівів щодо наступних виконавців:


Мейсон Маунт;


Хакім Зієш;


Рубен Лофтус-Чік;


Крістіан Пулішич.


У Маунта закінчується контракт наприкінці наступного сезону. Якщо сторонам не вдасться домовитися про умови нової угоди, то цілком можливо, що вона буде продана влітку. Троє основних гравців не розглядаються як футболісти основи.


Челсі готовий інвестувати гроші в нових футболістів тільки після продажу непотрібних виконавців, щоб дотримуватися правил фінансового Fair Play.


Зазначимо, що якщо Челсі все ж таки продасть Пулішича влітку, то для Мудрика це означатиме втрату одного зі своїх прямих конкурентів за позицією лівого вінгера. Нині цю роль виконує Рахім Стерлінг.