6 березня 2023 12:37

"Коваленко біг як божевільний": італійська преса задоволена виходом хавбека на заміну у матчі "Спеції"

Віктор Коваленко отримав свої оцінки від італійської преси за матч у складі Спеції проти Верони (0:0) у рамках 25 туру чемпіонату Італії.


Віктор Коваленко вийшов на заміну на 75-й хвилині домашнього поєдинку Спеції проти Верони. Український 27-річний хавбек не зміг відзначитись результативними діями, проте допоміг команді набрати важливе очко.

Видання CalcioSpezia поставило Коваленко оцінку – 6. Журналісти досить позитивно оцінили вихід українця на заміну, наголосивши на його активності.

«Після виходу на заміну Коваленко виглядав непогано порівняно з багатьма партнерами. Він зробив пару кросов, а також пробив, проте м'яч після його пострілу пройшов над поперечиною», – пишуть журналісти.


Експерти сайту Numero-Diez оцінили гру Коваленка – 6,5 балів. Вказується, що хавбек міг принести перемогу Спеції у матчі.


«Дуже добре вийшов на заміну та додав небезпеки грі Спеції. Взяв на себе відповідальності завдати удару по воротах, але м'яч пройшов вище», – наголошують експерти.


Від видання GazzettadellaSpezia Коваленко також отримав оцінку 6,5. Автори статті залишилися задоволені грою українця та хочуть бачити його таким і надалі.


«Коваленко вийшов на заміну у важливий момент матчу і завдав удару по воротах. Біг як божевільний, ми знову сподіваємося бачити його таким», – наголосили автори.


Зазначимо, що Коваленко провів за Спецію у поточному сезоні 13 матчів, у яких не відзначався результативними діями.


Його команда після 25-ти зіграних матчів посідає 17-е місце у турнірній таблиці. Від зони вильоту Спецію відокремлюють три пункти.