6 березня 2023 10:33

"Я впевнений, що Ротань хотів бути тренером збірної України": форвард "Шахтаря" задоволений рішенням УАФ

Минулого тижня збірна України нарешті дізналася про ім'я головного тренера. Вакантний пост із приставкою в.о. зайняв наставник молодіжної команди синьо-жовтих, а також ФК Олександрія Руслан Ротань.


Контракт з Русланом Ротанем підписано до призначення Сергія Реброва, який зараз пов'язаний угодою з Аль-Айном з ОАЕ. Деякі, як Йожеф Сабо, скептично поставилися до такого рішення УАФ.


А ось нападник Шахтаря Данило Сікан, знайомий із Ротанем по роботі у збірній України U-21, упевнений, що 41-фахівець особисто був зацікавлений очолити національну команду, незважаючи на велику зайнятість.


«Як для мене, так і для Ротаня це дуже хороша новина. Я впевнений, що він хотів бути головним тренером національної збірної, йому надали таку можливість. Я бажаю йому лише успіхів та більше перемог», – заявив Сікан в ефірі програми «Футбольний Формат».


Зазначимо, що під керівництвом Ротаня Данило провів 11 матчів у «молодіжці», у яких забив п'ять голів. Також на рахунку найкращого голеадора Шахтаря цього сезону (вісім м'ячів) один точний удар у шести іграх за національну команду країни.

Найближчий матч збірна України проведе 26 березня на виїзді проти Англії у рамках відбору на Євро-2024.