5 березня 2023 12:17

Скандал у матчі СК "Дніпро-1": лідер Прем'єр-ліги після втрати очок знайшов помилку арбітра, яку ніхто не помітив

Напередодні дніпряни оступилися в матчі 16-го туру з командою Руслана Ротаня, дозволивши супернику зрівняти на останніх хвилинах. Однак все могло бути інакше, якби арбітр зафіксував порушення правил олександрійців вже на 1-й хвилині матчу.

"Один із найгостріших епізодів матчу Олександрія – СК Дніпро-1 має всі шанси здобути славу та найбільш скандального. На 55-й секунді Едуард Сарапій завдав потужного удару з близької відстані, але влучив у захисника.

Як можемо побачити, гравець Олександрії під № 30 здійснив сейв, якому позаздрять багато воротарів - у карколомному стрибку він відбив м'яч рукою.

Напевно, бригада арбітрів була настільки вражена голкіперськими вміннями польового гравця, що забула: у футболі руками дозволено грати лише воротарям. А ціною такого порушення правил мали бути пенальті та червона картка вже на 1-й хвилині гри", – йдеться у заяві СК Дніпро-1 на офіційному сайті.

Нагадаємо, дніпряни вже сьогодні можуть втратити свою перевагу над Шахтарем – у разі успішної гри з Металістом 1925 року "гірники" зрівняються за очками з командою Олександра Кучера.