4 березня 2023 22:24

Ребров відлетів до Дубаю напередодні матчу 1/4 фіналу Кубка президента: в ОАЕ пояснили мотиви українського тренера

Аль-Айн Сергія Реброва вирушив у Дубай напередодні виїзного матчу з Аль-Ахлі в рамках 1/4 фіналу Кубка президента, який запланований на 6 березня.


Аль-Айн Сергія Реброва за два дні до матчу з Аль-Ахлі у Кубку президента вирушив у Дубай. Як повідомляє прес-служба клубу, там команда готуватиметься аж до самого матчу.

Зазначимо, що Ребров уже не вперше заздалегідь вивозить свою команду на виїзні матчі до Дубаю, щоб максимально відповідально готуватися вже на місці до поєдинку. Щось подібне він робив напередодні поєдинку Аль-Айна з Аль-Шарджею (0:1) у Суперкубку ОАЕ.


На прес-конференції перед матчем із Аль-Ахлі Ребров заявив, що розраховує на підтримку вболівальників команди у цьому складному протистоянні.


«Я завжди щасливий, коли бачу уболівальників Аль-Айну на трибунах. Незважаючи на нашу поразку у Суперкубку, вони завжди прагнуть підтримати команду. Пам'ятаючи про важливість майбутнього матчу, ми повинні йти пліч-о-пліч і боротися за перемогу», – цитує Реброва сайт Аль-Айна.


Зазначимо, що у матчі з Аль-Ахлі найімовірніше не візьме участі 33-річний український вінгер Аль-Айна Андрій Ярмоленко.

Він отримав травму у матчі за Суперкубок. Минулий матч своєї команди проти Аль-Фуджайри (3:0) у рамках виїзного матчу 18 туру чемпіонату ОАЕ він пропустив.

У регулярному чемпіонаті країни Аль-Айн посідає третє місце після 18 зіграних матчів. Від лідера першості Аль-Ахлі підопічних Реброва відокремлюють два пункти.