3 березня 2023 20:42

"Сподіваюся, Ребров виведе нас з кола сумнівів": в ОАЕ звернулися до українського тренера з проханням

У ОАЕ Сергія Реброва просять не випускати у складі Аль-Айна 23-річного еміратського хавбека Халіда Аль-Балуші. Журналіст Мохаммед Хамад вважає, що футболіст є слабкою ланкою команди.


Сергія Реброва попросили не випускати у складі півзахисника Халіда Аль-Балуші. Журналіст із ОАЕ Мохаммед Хамад вважає, що той своєю присутністю на полі лише заважає партнерам.

«Присутність Аль-Балуші у центрі поля послаблює півзахист. Сподіваюся, що починаючи з наступного матчу, Ребров виведе нас із кола сумнівів і розпочне гру з трьома хавбеками (8+6+8), а Аль-Балуші ми не побачимо знову в центрі, за винятком команд із слабким півзахистом», – написав Хамад в Твіттері.

Зазначимо, що Аль-Балуші цього сезону провів за Аль-Айн 18 матчів у всіх турнірах, у яких відзначився однією гольовою передачею.

Наступний матч Аль-Айн, кольори якого захищає наш Андрій Ярмоленко, проведе у гостях у рамках 1/4 фіналу Кубка президента проти Аль-Ахлі. Поєдинок заплановано на 6 березня.

У першості ОАЕ Аль-Айн посідає третє місце у турнірній таблиці після 18 зіграних матчів. Від лідера того ж таки Аль-Ахлі підопічні Реброва відстають на два пункти.